Jak se k nám v Praze dostanete?

Od 1. srpna 2019 působí pražská pobočka FitBee na nové adrese Sokolovská 445/212. Abychom Vám cestu k nám usnadnili, připravili jsme pro Vás navigační mapku včetně možností pro parkování na fialové zóně.
Jak se k nám v Praze dostanete?

Možností máte hned několik. Přijet můžete například metrem B do stanice PALMOVKA a potom projít pěšky 450 m (červená linie). Stejně tak můžete vystoupit na PALMOVCE z tramvají 1, 2, 3, 6, 8, 10, 14, 16, 17, 25 a pokračovat stejnou vyznačenou cestou jako z metra.

To znamená od stanice metra ve směru k Černému Mostu, nebo od stanice tramvají ve směru do Libně a Vysočan hned první ulicí odbočíte vpravo. Touto ulicí - Vacínovou - pokračujete rovně do mírného kopečně až k přechodu pro chodce se semaforem na ulici Sokolovská. Přejdete a za přechodem pokračujete vlevo až k naší nové adrese - Sokolovská 212. 

Další možností je dojet tramvají do stanice BALABENKA (tramvaje 8, 14, 16, 25) a dojít pěšky 220 metrů (modrá linie). A to buď zpět, pokud jedete z centra, nebo po směru jízdy tramvaje, pokud jedete ze směru od Libně či Vysočan. V okolí nutriční poradny FitBee můžete využít také PARKOVÁNÍ buď hned u brány do areálu pod železničními najdezdy, nebo na některé z fialových zón v okolí (zelené linie).

PRO VSTUP do areálu je třeba zazvonit na zvonek označený FitBee, který je schovaný na sloupku za brankou pro pěší (nikoli na sloupek pro vjezdovou bránu) a vyčkat zvukového signálu odemčení branky. 

 

    

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru