Laktační poradenství nově i ve FitBee!

Narodí se Vám v nejbližších měsících miminko nebo jste krátce po porodu? Určitě jste rozhodnutá své děťátko kojit, nebo již kojíte. A to je to nejlepší, co pro něj také můžete kromě zahrnování maminčinou láskou udělat.
Laktační poradenství nově i ve FitBee!

Pro kojení je podle průzkumu Nadačního fondu 1000 dní do života rozhodnuto před svým prvním porodem 89 % budoucích maminek, celkově se ale nakonec podle průzkumu podařilo kojit miminko dokonce 93 % maminek! 

A to je skvělá zpráva! Kojení je totiž pro člověka naprosto přirozená věc. Právě narozené miminko je “vybaveno” tzv. hledacím a sacím reflexem, a tak si dokáže mléčko nejen najít, ale také “ví”, jak ho od maminky získat. Větší problém je to ale pro budoucí maminky samotné. Na 60 % z nich má podle průzkumu Nadačního fondu 1000 dní do života totiž dojem, že o kojení nemají dost informací a skoro třetina matek se potom během kojení skutečně s řadou kojících problémů potýkala. . 

Mnohdy jsou ale pouze maminčiny zbytečné obavy. A právě tyto obavy o správnou techniku kojení, jejich pocit, že budou mít mléčka málo, nebo že je miminko slabé a nedokáže se dostatečně napít, mohou rozptýlit správné rady od odborníků, nejlépe proškolených laktačních poradkyň. Ty totiž vědí, jak děťátku i nejisté mamince v jejich snažení pomoci, aby bylo pro oba příjemné a prospěšné, bez strachu, pláče a zbytečných obav. 

Poznáváte se? Budete brzy rodit a nevíte, co potom? Nebo jste krátce po porodu a máte obavy, jestli děláte pro své miminko vše co nejlépe? 

V pražské nutriční poradně FitBee můžete nově využít právě i laktačního poradenství, kterému se věnuji spolu s mým terapeutickým kolegou Macíkem. Objednat se můžete na telefonním čísle 606 628 707 nebo emailem jitka@fitbee.cz, a to jak během těhotenství, tak i po porodu a s miminkem za námi přijet. Pokud to ale Vaše situace neumožňuje, přijedeme my za Vámi, pokud bydlíte na Praze 7, 8, 9 nebo Praze - Východ. 

Vaše spokojené miminko je totiž ta největší radost, se kterou Vám rádi pomůžeme. 

-JitT-

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru