FitBee představuje: liberecká pobočka

Nutriční poradna FitBee v Liberci vznikla v roce 2018 z již fungující nutriční poradny Moveat. Smyslem nutričních poraden FitBee je poskytovat komplexní výživové poradenství v oblasti výživy a sportu a jinak to není ani v Liberci. Poradenství je zaměřeno nejen na zdravou výživu, ale i na hubnutí. Dále je možné objednat se také na konzultaci o výživě dětí a mládeže včetně mladých sportovců, i o výživě dospělých rekreačních a vrcholových sportovců.
FitBee představuje: liberecká pobočka

Vzdělaní odborníci na výživu mohou navíc pomoci i těm, kteří potřebují držet speciální dietu, např. při potravinových alergiích, poruchách příjmu potravy, výživě při onkologických onemocněních, autoimunitních onemocněních aj. 

Co Vás během konzultace čeká?

Základem kvalitního poradenství v oblasti výživy je nezbytná analýza tělesného složení diagnostickým přístrojem InBody, zhodnocení vašeho stávajícího jídelníčku a důkladný rozbor vašeho aktuálního zdravotní stavu. Nutriční specialisté v poradně vám potom pomohou upravit vše tak, abyste dosáhli svého vytyčeného cíle, ať už je to zvýšení sportovního výkonu, úprava tělesné hmotnosti nebo zmírnění zdravotních problémů. Veškerá doporučení jsou podávána lidskou a srozumitelnou formou a jsou vždy taková, abyste je dokázali dodržovat dlouhodobě a dlouhodobě Vám prospívala. Můžete dostat například jídelníček na míru, sledovat si stravu sami prostřednictvím aplikace BeetFit pod odborným vedením nutričních terapeutek, nebo si nechat sestavit speciální individuální nutriční plán Metabolic Balance®. Veškeré nutriční poradenství je postavené pouze na potravinách a bez vazby na nákup jakýchkoli podpůrných přípravků či doplňků stravy, se kterými se běžně setkáte v poradnách jiných firem.

Pokud nepotřebujete kompletní nutriční poradenství, můžete se objednat na samostatnou analýzu tělesného složení pomocí lékařského diagnostického přístroje InBody 270, která je nedílnou součástí také všech nutričních konzultací. Zjistíte tak nejen svoji přesnou tělesnou hmotnost, ale i BMI, rozložení svalové a tukové tkáně, celkové množství a procento tělesného tuku, poměr boků a pasu, míru nebezpečného břišního tuku či minimální kalorickou potřebu vašeho těla, tzv. bazální metabolismus. Pomocí tohoto vyšetření dokážeme určit také možné riziko vzniku osteoporózy, případné otoky nebo svalovou dysbalanci.

Kdo se o vás bude starat?

V liberecké pobočce působí nejdéle nutriční terapeutka Bc. et Bc. Nikola Wolfová, která vystudovala současně bakalářské studium v ošetřovatelství na Technické univerzitě v Liberci a nutričního terapeuta na 1. Lékařské fakultě University Karlovy v Praze, na které nyní dokončuje také navazující magisterské studium v oboru nutriční specialista. Po dokončení bakalářského studia pracovala jako klinický nutriční terapeut v Krajské nemocnici Liberec, a.s. Podílela se na edukaci pacientů, propočtech nutričních bilancí včetně klinické výživy a sestavování jídelníčků. Nejvíce se věnovala výživě pacientů nemocných rakovinou. 

Od listopadu 2019 se k Nikče přidala ještě Mgr. Anna Würzová, která po ukončení magisterského studia v oboru nutriční specialista na 1. lékařské fakultě University Karlovy v Praze nastoupila jako klinická nutriční terapeutka do Krajské nemocnice Liberec, a.s. V ní se věnuje edukaci pacientů v oblasti zdravé a léčebné výživy, především diabetikům 1. i 2. typu a redukcím tělesné hmotnosti v rámci obezitologické poradny. Aktivně také trénuje mládež ve Ski klubu Jablonec nad Nisou a působí jako instruktorka běžeckého lyžování ve Škole běžeckého lyžování Proběžky.

Vaše motivace, odhodlání a chuť ke spolupráci jsou nejdůležitějšími prvky úspěchu. My v nutričních poradnách FitBee vám na vaší cestě k úspěchu nabízíme naši plnou podporu, odborné rady a doporučení a příjemné zázemí, v němž se budete cítit bezpečně. 

Na viděnou s vámi se těšíme v liberecké pobočce FitBee na Letné ve sportovním areálu Rapid v Pavlovicích.

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru