Poradna FitBee v Praze rozšiřuje nabídku služeb

Doba pandémie letos mění vše, naši psychiku nevyjímaje. Psychologové v souvislosti s ní upozorňují na zvýšený výskyt depresivních a úzkostných stavů i vyšší riziko sebevražd. Nejen proto jsme rádi, že můžeme v pražské pobočce FitBee nabídnout nově i konzultace s psycholožkou Mgr. Kristýnou Wohlinovou.
Poradna FitBee v Praze rozšiřuje nabídku služeb

Své s sebou ale nenese jen situace s pandémií. Naše psychika pracuje stále a je rozdíl, zda pracujeme my s ní, nebo ona s námi. Psychologické poradenství proto může pomoci i v situacích, které by nás nemusely hned napadnout. S čím se tedy můžete na Mgr. Wohlinovou obracet? 

Ráda Vám pomůže získat nadhled například nad těžkými životními situacemi v rodině, v práci, v osobním životě nebo v nemoci. Spolupráce s psychologem je velmi přínosnou součástí úprav tělesné hmotnosti, pomůže najít a udržet si motivaci, přijmout nový život s novým tělem tak, abychom v něm byli opravdu spokojení a nehledali a nevytvářeli si problém nový. Stejně tak může rozhovor s psychologem pomoci rodičům, kteří si již nevědí rady se svým dítkem a jeho nejen přejídáním, ale mnohem častěji s odmítáním jídel. Nezbytnou úlohu má podpora psychologa také s motivací ve sportu v jakémkoli věku a odvětví.

Máte pocit, že by pro Vás mohla být konzultace s psychologem přínosná? Cítíte někde v životě problém a nevíte si s ním rady, nebo ho nedokážete rozpoznat a proto ho nemůže řešit? Nebo si Váš potomek staví hlavu nad každým talířem a už nevíte, jak na něj? Odhoďte zábrany a objednejte se na psychologickou konzultaci. Mít starosti je normální, proto chodit k psychoterapeutovi také.

-JitT-

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru