Předvánoční motivace

Pro hubnutí se nejvíce lidí rozhoduje právě po začátku nového roku. Není to ani tak tím, že by se přes Vánoce tak spravili, ale prostě se rozhodli již dříve a začátek roku přímo vybízí k tomu, začít něco dělat. Cokoli, takže proč ne hubnout? Také o tom uvažujete? Podívejte se na příběh a výsledky našeho dlouhodobého klienta, který před pár lety také začal od ledna.
Předvánoční motivace

Před dvěma lety po Vánocích ke mně na první konzultaci přišel takový trochu unavený silnější pán. Domluvili jsme se na postupu podle klienty i námi oblíbeného dlouhodobého programu Metabolic Balance® a pán je teď tak plný energie, že bych ho ani nepoznala. 

Za první půlrok, po který Metabolic Balance® trvá, zhubl téměř přesně 20 kg a z toho 18,3 kg tuku a 88 cm2 nebezpečného břišního tuku. A co víc - od té doby chodí na pravidelné kontrolní převážení a jak je vidět, svoje nové tělo i vitalitu si stále udržuje. To je pro řadu lidí mnohem těžší, než samotné zhubnutí. 

U pana Jiřího to bylo nejen jeho vlastní vůlí a nadšením, ale i tím, že Metabolic Balance® není ani tak dieta, jako spíš životní styl, který není nutné měnit ani po úspěšném dosažení hmotnostního cíle. Nic v něm totiž nechybí. Pojďte ho také vyzkoušet! Nebo uvažuje o dárku pro někoho z blízkých? Vyberte si z našich dárkových voucherů!

-JitT-
Foto: FitBee, archiv klienta

Zpět na přehled

Fotogalerie

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru