SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO BUDOUCÍ SPORTOVNÍ HVĚZDY

Jste hrdý rodič a máte doma budoucí sportovní hvězdu, pro kterou chcete udělat to nejlepší? Nebo už sami sportujete a ke sportu i sobě přistupujete s maximální odpovědností? Tak to jste ve správný čas na správném místě!
SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO BUDOUCÍ SPORTOVNÍ HVĚZDY

RNDr. Pavel Suchánek s Institutem dietologie vyživy a Odbornými nutričními poradnami FitBee pro Vás nebo pro Vaše nadějné sportovce připravil individuální diagnosticko-nutriční programy pro všechny druhy sportu a věkové kategorie.

Vybrat si můžete ze tří komplexních programů pokrývajících nejširší spektrum požadavků, se kterými se v naší každodenní praxi se sportovci setkáváme. Naše zkušenosti zahrnují práci jak s hobby sportovci, pro které je určen program BASIC, tak i s vrcholovými sportovci, kteří se připravují na vrchol sezóny, nebo i vlastní kariéry. V takovém případě jsou právě pro Vás připraveny balíčky KLASIC a De LUXE

RNDr. Pavel Suchánek vychází z více než dvacetileté praxe v pražském IKEM a spolupráce s fotbalovými akademiemi a reprezentací včetně A-týmu. Naše nové programy plně odrážejí trendy moderní výživy a neopomíjejí ani nezbytnou regeneraci všech sportovců.

Pracoviště nutričních poraden FitBee patří k nejlépe přístrojově i personálně vybaveným zařízením v České republice. Váš šampion tak bude v těch nejlepších rukách.

Na Vaši návštěvu se už teď těšíme. Nenechte čekat ani nás, ani úspěch Vaší budoucí hvězdy!

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru