Ve vedlejší roli: kuchyňka pražské pobočky FitBee

Krátce před Vánoci se kuchyňka pražské pobočky FitBee objevila v krátkém videu vzdělávacího projektu Zdravá 5. Paní Jitka s malou slečnou Kájou v ní strávily celý den, během kterého natáčely speciální díl věnovaný vánočním receptům.
Ve vedlejší roli: kuchyňka pražské pobočky FitBee

Společně postupně připravily pečený vánoční čaj a oříškovo-datlové tyčinky k snídani, na oběd tradičního houbového kubu a k večeři jako obměnu klasického řízku z kapra s vydatným bramborovým salátem zapečenou vánoční rybku a bramborový salát v odlehčené variantě. Podívejte se na krásné video i fotky z přípravy a natáčení. 

Také rádi vaříte, chtěli byste natáčet podobná videa nebo, až to bude možné, pořádat soukromé kurzy vaření a pronájem plně vybavené kuchyňky ve FitBee v Praze by se Vám hodil? Napište nebo zavolejte a přijďte se podívat. Rádi Vám s Vaším projektem formou pronájmu kuchyňky pomůžeme.

Zdravá 5 je unikátní celorepublikový vzdělávací program pro základní i mateřské školy, který je zaměřený na zdravý životní styl, především v oblasti zdravé stravy.  

-JitT-

Zpět na přehled

Fotogalerie

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru