Výzva o nejlepší změnu v Liberci

Rozhodla jsem se společně s přáteli uspořádat výzvu o nejlepší změnu životního stylu! Původně jsem tuto výzvu chtěla pojmout pouze v úzkém kruhu přátel z Liberce, ale protože přátel a kamarádů, kteří se chtěli výzvy zúčastnit postupně k mé radosti přibývalo, rozhodla jsem se výzvu sdílet se všemi ostatními z okolí libereckého kraje.
Výzva o nejlepší změnu v Liberci

V čem výzva spočívá? 

V příštím týdnu všichni projdeme analýzou tělesného složení na lékařském diagnostickém přístroji InBody270 a poté budeme mít tři měsíce na sobě “zapracovat”. Samozřejmě každý má svůj konkrétní cíl, jako je například hubnutí, nárůst svalové hmoty, formování postavy, změna poměru tuku a svalů. Po třech měsících vyhodnotím, kdo bude mít nejlepší progres, potvrdíme si změnu tělesného složení díky InBody270, aby vše bylo férové a objektivní. Kdo by potřeboval intenzivnější vedení, je možnost se mnou v poradně v Liberci svůj jídelníček konzultovat nebo projít analýzou tělesného složení kdykoli v průběhu výzvy. Výherce získá poukaz do nutriční poradny FitBee v Liberci a k tomu balíček "zdravých dobrot".

Chcete jít do toho s námi?

Ten, kdo se bude chtít výzvy zúčastnit, přijde na analýzu tělesného složení InBody v příštím týdnu tak, aby byl zdokumentován začátek změny. Cena za analýzu bude zvýhodněná, místo 500 Kč za cenu 300 Kč (analýza tělesného složení InBody + interpretace výsledků).

Možnost objednání ode dneška 19.1. do pátku 25.1. na
nikola@fitbee.cz nebo na: 
775 603 610

Na Facebooku pak vytvořím skupinu pro všechny účastníky, kde se budeme vzájemně motivovat a podporovat. V této skupině najdete tipy na cvičení, recepty, zásady zdravého stravování, Vaše příspěvky, atd.

-Nikča-

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru