Osvěžující Zlatopramen Radlery povzbudí a dodají energii bez zbytečných kalorií navíc

5. 8. 2013
Nadšení sportovci i milovníci letních party a zahradního grilování si mohou bez obav o svůj zdravý životní styl vychutnat Zlatopramen Radlery. Tato ochucená piva obsahují pouze přírodní cukr, ovocné šťávy a žádná umělá barviva. Jsou proto ideálním zdrojem energie bez zbytečných kalorií navíc.
Osvěžující Zlatopramen Radlery povzbudí a dodají energii bez zbytečných kalorií navíc

Zlatopramen Radler vzniká podle originální české receptury kombinací piva Zlatopramen s přírodní šťávou z ovoce v poměru 50 % výčepního piva (u Radleru N◦A Grep je to 50 % nealkoholického piva) a 50 % limonády s obsahem vody, fruktózy a ovocného koncentrátu. Neobsahují žádné konzervanty ani umělá sladidla, ale pouze přírodní cukr - fruktózu. Jedna sklenice Zlatopramen Radleru Grep (100 ml) má energetickou hodnotu jen 175 kJ, což je méně než stejné množství 100% pomerančového džusu, nebo slazené limonády.

I přes snížený obsah alkoholu (u klasických Radlerů to je do 2 %) má Zlatopramen Radler typickou jemnou pivní hořkost a skvělou pitelnost. Nealko Radler N◦A Grep je tak ideální volbou pro řidiče, sportovce i všechny ostatní, kteří si chtějí užít o stupeň lepší chuť a osvěžení bez omezení.

Podle RNDr. Pavla Suchánka, specialisty na zdravou výživu, má Zlatopramen Radler (klasický i nealkoholický), jako nápoj obsahující energii, své místo v pitném režimu. Při zvýšené fyzické aktivitě dodává energii a po sportovním výkonu zase zlepšuje regeneraci. Konzumace nízkoalkoholického piva s obsahem přírodní šťávy nemá takový tlumicí účinek na organismus jako klasické pivo. „Fruktóza, obsažená ve Zlatopramen Radlerech, má nízký glykemický index (na rozdíl od glukózy a sacharózy ve slazených limonádách), tlumí pocit hladu a únavy a nevyvolává tak následnou podrážděnost. Ochucená piva jen s malým množstvím alkoholu jsou vhodným způsobem pro doplnění tekutin, takže se nedostaví tlumivý, ale právě povzbuzující účinek,“ vysvětluje odborník.

Originál článku naleznete: http://zena-in.cz/clanek/osvezujici-zlatopramen-radlery-povzbudi-a-dodaji-energii-bez-zbytecnych-kalorii-navic/kategorie/spolecnost

Ochucená piva Zlatopramen Radler se nabízejí ve třech populárních příchutích: citrón, pomeranč se zázvorem a grep, který je nejoblíbenější. Letos v květnu se nabídka rozrostla také o nealkoholickou variantu Radler N◦A Grep (0,5 % obj.), kterou uvítají nejen řidiči, ale i ostatní, kdo z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí konzumovat alkohol.

„Ze spotřebitelských průzkumů vyplývá, že ochucená piva konzumují především ženy. Ty si také častěji než muži hlídají svůj kalorický příjem a pro ně máme dobrou zprávu, Zlatopramen Radler má srovnatelnou, nebo dokonce nižší energetickou hodnotu než například ovocné džusy a slazené limonády. Naše ochucená piva si tak mohou užívat bez obav o svoji štíhlou linii,“ říká Kristina Benkovičová, junior brand manažerka značky Zlatopramen.

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru