26 kilo tuku za rok a půl dole? Ano, umíme!

A spolu s nutriční terapeutkou Ivettou Benýškovou se o tom v Českých Budějovicích přesvědčila i paní Hanka. Na základě reklamy se rozhodla nechat si pomoci na specializovaném pracovišti polykacím balónkem a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.
26 kilo tuku za rok a půl dole? Ano, umíme!

Balónek ale nedokáže všechno úplně sám, jak ukazuje nová statická grafika pracoviště. Klienti jsou úspěšní zhruba z poloviny podle toho, zda jen spoléhají na balónek, nebo zda jsou sami aktivní a dál spolupracují. Těm se daří průměrně téměř desetkrát lépe! 

Sama paní Hanka z počátku také příliš netušila, jak dál, co jíst a jak pít. Naštěstí do nutriční poradny FitBee v Českých Budějovicích to ze specializovaného pracoviště není daleko, a tak mohla svoje síly spojit s Ivettou. A jak to dopadlo? 

„Spolupráci s výživovou specialistkou Ivetkou vřele doporučuji všem, bez ní bych tápala a bylo by mi asi i hůř a myslím, že bych ani tolik nezhubla. Snažím se držet návyky, které jsme spolu nastavily i po vyjmutí balonku. Někdy to jde lépe, někdy hůře, ale držím se. Každopádně balonek bych doporučila lidem, kteří opravdu chtějí zhubnout. Těch situací, kdy vám je na zvracení je mnoho, ale s tím se musí počítat, takže pokud snesete trochu nepohodlí v oblasti žaludku a naučíte se s tím pracovat, budete odměněni."

Celý článek na Asklepion.cz

Zpět na přehled

Fotogalerie

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru