2Score

Jedním z největších polí působnosti, kterým se odborníci z FitBee věnují, je výživa sportujících dětí. Věděli jste, že jsme například několik let dohlíželi na stravu Regionálních fotbalových akademií, nebo že pomáháme s jídelníčky dalších dětských fotbalových a hokejových klubů i individuálním dětským sportovcům? A pro ty, kteří se zatím do našich rukou nedostali, máme také typ.
2Score

Před více než dvěma lety jsme spojili síly také s projektem Můj první gól a připravili speciální vzdělávací program. Seriál animovaných videí dětem, a nejen jim, vysvětluje, proč je důležité se při sportu naučit také správně jíst a jak by taková správná strava mladého sportovce měla vypadat. Na webových stránkách projektu se tak můžete dozvědět, proč je důležité jíst pravidelně, jaký význam mají snídaně, obědy nebo i malé svačinky, co by v nich nemělo chybět a proč.  

Podívejte se na videa na odkaze níže, přejeme příjemný zážitek. A jestli jste nenašli odpovědi na Vaše vlastní otázky, nebo chcete s výživou Vašeho mladého sportovce poradit osobně, obraťte se na nás. Kromě individuálních konzultací můžete využít také některý z našich balíčků péče připravených přímo pro sportovce

Všechny díly

-JitT-

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru