Fit s Deníkem má za sebou dvě třetiny. Dámy do cíle dorazí za měsíc.

25. 2. 2013
Ústecký kraj reprezentuje v projektu Dana Marešová z Ústí nad Labem. Zhubla přes dvě kila a cítí se dobře.
 Fit s Deníkem má za sebou dvě třetiny. Dámy do cíle dorazí za měsíc.

Čtrnáct účastnic finálového klání reality show Fit s Deníkem absolvovalo během minulého víkendu v luxusním Resortu Svatá Kateřina u Počátek v kraji Vysočina druhé společné testování pod dohledem dietologa Pavla Suchánka a cvičitelky Zuzany Klingrové. Poté, co od nich během prvního lednového víkendu účastnice finále získaly individuální plány a své snažení s nimi průběžně konzultovaly.

Po měsíci a půl
Nyní nastal čas nechat si zkontrolovat, zda všechny kroky, které soutěžící dámy podnikají, dělají správně. Ale také se navzájem povzbudit, znovu se setkat a vyměnit si zkušenosti. Cílem reality show Fit s Deníkem není nic jiného než nejen zhubnout, ale především si trvale nízkou váhu udržet. Vítěze budeme znát po posledním setkání na Vysočině, které proběhne od 24. do 26. března.

Zabrzdila ji nemoc
Cítím se docela dobře, ale změnu na sobě zatím nepozoruji, řekla nám před měsícem Dana Marešová z Ústí nad Labem, finalistka reality show Fit s Deníkem za Ústecký kraj. Jak je to ale po dalších týdnech a víkendu ve Svaté Kateřině? Paní Dana bojuje. I když jsem zhubla jen něco přes dvě kila, cítím se opravdu velice dobře. Příště to bude lepší. Dostala jsem ale pochvalu, protože po měření na přístroji In­ Body 720 se ukázalo, že mám o 17 procent méně vnitřního tuku, než na začátku, usmívá se Dana Marešová. Ještě tři dny před odjezdem na Vysočinu si nebyla jistá, jestli tam vůbec pojede. Bojovala jsem s nemoci, komplikovanou ještě zánětem průdušek, ale nakonec jsem ráda, že jsem tam jela. Celkově se cítím svěží, nabitá energií. Setkání s ostatními děvčaty mi k tomu hodně moc pomohlo, také je tam krásná příroda, kterou jsme se snažily užít. Po třiceti letech jsem opět stála na běžkách, vyrazily jsme na nordic walking, pochvaluje si druhý víkend ve Svaté Kateřině. Během nemoci pochopitelně musela oželet pravidelné cvičení. Ta nemoc mě zastavila, s cvičením začnu zase v pondělí a moc se na to těším. Chodím třikrát týdně do posilovny na kruhový trénink a jednou za týden na spalovací hodinu na H. E. A. T. Doma pak denně cvičím na míči. Po konzultaci se Zuzanou Klingrovou teď vím, že jsem při cvičení dělala chyby a vím, čeho se vyvarovat. Trenérka mi pošle nové cviky.

Bez chuti na sladké

Vraťme se ještě ke stravování. Když jsme s Danou Marešovou hovořili před měsícem, přiznala, že má ještě problém se správnou kombinací doporučených potravin. Protože jsem moc neshodila, dietolog Pavel Suchánek slíbil, že mi jídelníček ještě upraví a zašle nový, přibližuje další ze závěrů, jež vyplynuly z konzultačního víkendu v Resortu Svatá Kateřina. Radost má také z toho, jak se při jídle drží. A světe, div se nemá chuť na sladké! To je pro ni jedno z vítězství, které jí účast v reality show Fit s Deníkem přináší.

Proto dál držme reprezentantce Ústeckého kraje palce!

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru