It´s PRIME Time! Není ani zdravý, natož vhodný pro děti, nebo na hubnutí!

Influenceři a nový barevný nápoj PRIME hýbou v posledních dnech světem. Málokdo, a především rodiče školních dětí, se s ním ještě nesetkal. Na druhé straně ale roste vlna odporu mezi odborníky na výživu a hubnutí

.
Proč? Čtěte dál!
It´s PRIME Time! Není ani zdravý, natož vhodný pro děti, nebo na hubnutí!

Například v článku na portále Vitalia.cz se Dr. Pavel Suchánek přidává k řadě dalších odborníků z oblasti výživy i medicíny a říká: „Určitě není vhodná pro děti, protože vysoká sladkost daná umělými sladidly ve výsledku zvyšuje riziko obezity a vzniku diabetu II. typu". Pokračuje přímo k m.lné představě o vlivu náhradních sladidel na hubnutí: „Podle stanoviska Světové zdravotnické organizace nemá používání sladidel preventivní účinek na vznik obezity či diabetu. Nebyl u nich tedy dle Světové zdravotnické organizace prokázán žádný zásadní zdravotní benefit. Naopak, od konzumace sladidel se proto dnes doporučuje ustupovat“. 

A z týmu FitBee se přidává i Ing. Hana Střítecká, která v článku pro Aktuálně.cz říká: "Pokud jde o hydratační verzi, ta obsahuje kokosovou vodu, což není nic proti ničemu, a dále izolované větvené aminokyseliny BCAA. Byť velký efekt nebyl nikdy prokázán, aminokyseliny se využívají u silových sportů, kde trénink nebo závod trvá delší dobu a slouží jako ochrana svalů. Ale není jediný důvod to popíjet jen tak." 

Je jasné už ze složení nápoje, že se opět jedná jen o další tahák, který se ale opět nejvíc chytil mezi dětmi. Přitom přímo na obale je uvedeno, že pro obsah kofeinu není pro těhotné ženy a děti do 18 let vhodný. Přesto si ho ale děti mohou bez jakéhokoli omezení volně v obchodech koupit.

Ale jako rodiče, ruku na srdce, dali byste během chvilky svému dítěti vypít, dvě, tři, nebo i čtyři espressa? Tak přesně tak přibližuje rodičům energetické nápoje Dr. Pavel Suchánek nejen v poradně FitBee, ale i v čerstvém rozhovoru na DVTV

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru