Musí začít trošku méně pracovat a více odpočívat

30. 3. 2013
Během finálového kola čekalo na všechny soutěžící závěrečné zhodnocení u dietologa i u cvičitelky. Jak dopadla Jana Večlová a Marcela Boutouilová?
Musí začít trošku méně pracovat a více odpočívat

 

Dietolog Pavel Suchánek, porotce Fit s Deníkem, řekl o finalistce Janě Večlové:

Jaké pokroky jste za tři měsíce pozoroval u pražské soutěžící Jany Večlové?
Myslím, že snaha tam byla. Bohužel snaha byla brzděná prací. A pokud si Jana nedá do rozumného poměru práci a sebe, neposune se dál.

Může jí v tom pomoci alespoň krabičková dieta, kterou Jana od března začala dodržovat?
Krabičková dieta její problém nevyřeší. U ní je to opravdu o tom chození, o sportování, o pohybu. Ale hlavně o odpočinku.

Co od vás Jana na konzultacích slýchala nejčastěji?
Pořád to samé. Že musí začít trošku méně pracovat a trošku více se starat o sebe. V tom dobrém slova smyslu. I když kvůli své nemoci má všechno trošku ztížené, je potřeba, aby se udržovala v kondici. A to bez pravidelné pohybové aktivity nepůjde.
 
Reakce Jany: "Pan doktor má bohužel pravdu. V rámci těch necelých třech měsíců jsem plně nevyužila příležitost, kterou jsem měla. Ale jelikož si uvědomuji, že musím zásadně změnit svůj životní styl, už jsem nahlášená na konzultace k doktoru Suchánkovi i cvičitelce Zuzce. To je moje velká motivace."

Na každou návštěvu u dietologa Pavla Suchánka chodila Jana Večlová ze Štěrbohol s obavami. Dietolog to však s pražskou finalistkou myslel dobře a radil jí, že pokud nezvolní, může to Jana dotáhnout až do Olšan. "Pane doktore, představte si, já už jsem si to tam byla dokonce omrknout... Ale nelíbilo se mi tam," konstatovala Jana při jejich posledním pondělním setkání v Resortu Svatá Kateřina.

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru