Reality show Fit s Deníkem spěje do poločasu

4. 2. 2013
O tom, jak pokračují soutěžící v hubnutí pod dozorem Pavla Suchánka...
Reality show Fit s Deníkem spěje do poločasu

Anna Prokůpková ze Želiva změnila jídelníček, cvičí pilates a vyráží na dlouhé procházky. Už brzy ji čeká setkání s jejími soupeřkami. Do poloviny zvolna spěje reality show Fit s Deníkem, v níž se snaží čtrnáctka dívek a žen zhubnout, a především změnit životní styl. To vše pod vedením zkušené cvičitelky a odborníka na zdravou stravu. Zkušenost s několika týdny zdravého života má už také Anna Prokůpková ze Želiva, která v tomto klání zastupuje Vysočinu. "Od pátku 11. ledna jíme, tedy já i přítel, podle jídelníčku dietologa Pavla Suchánka. Jeho jídelníček obsahoval vždy několik možností snídaní, svačin, obědů, a to jak teplých, tak i studených obědů a večeří. Podle toho rozpisu jsem si připravila třídenní jídelníčky ve čtyřech variantách a podle nich nakupuji a vařím," popisuje své zkušenosti. Speciálně připravený jídelníček pro každou ze soutěžících má několik verzí a po čase jim umožňuje se vracet k tomu, co jim nejlépe vyhovuje. V těchto dnech tak vysočinská zástupkyně jí opět podle verze, s níž začínala. S podobou jídelničku je Anna Prokůpková spokojena. Zdaleka však nesdílí názor Pavla Suchánka, že zdravá strava není výrazně dražší než nezdravá, kterou si kupujeme běžně. "Ohledně nakupování, tak vidím, že za nákup dám znatelně více. Však také nakupuji šunku s 88 procenty masa, hodně zeleniny, a především hovězí a kuřecí maso. To se pak není co divit, že to stojí více," popisuje své zkušenosti.

Ztracená kila zatím nepočítají
I když v obchodech platí o poznání více, úspěch diety zatím nemohou ilustrovat drastickým úbytkem váhy. "Teď byste asi čekal, že musím mít o několik kil méně. Uměto tak úplně sice není, ale na objemu cítím, že mi lépe sedí kalhoty," popisuje soutěžící své zkušenosti. V jejím případě však hlavním cílem nebyla razantní ztráta váhy, ale šlo jí spíše o trvalou změnu životního stylu. V tom by ji mělo napomoci především cvičení. Jako každá z účastnic má rovněž Anna Prokůpková svůj vlastní plán pohybových aktivit. "Tak věřím, že se výsledky dostaví. I když přiznávám, že ne každý den vyjde čas na cvičení," přiznává. "Co se týká cvičebního plánu, tak je sestaven z aktivit, které jsem již v minulosti dělala. Je v něm samozřejmě také pilates, které jsem poprvé cvičila ve Svaté Kateřině," líčí sympatická soutěžící. "Vedle toho bych měla denněchodit s nordichůlkami,ale to chodím tak obden. Denně však vyrážím na dlouhé procházky se svým psem Streepem. Dále střídám aktivity, jako je vacushape, pilates, jízda na rotopedu a samozřejmě cvičím podle webu Fithallu," uzavírá popis svých fyzických aktivit Anna Prokůpková.

Soutěžící čeká první porovnání
O druhém únorovém víkendu by se měly soutěžící sejít opět v resortu Svatá Kateřina a porovnat, jak se jim v reality show daří. Už od začátku jsou však skoro denně v kontaktu na sociálních sítích. Dělí se zde o své zkušenosti, jak s jídelníčky, tak i cvičením. Po únorovém setkání je bude čekat druhá podstatně náročnější část soutěže, v níž půjde o to, nepolevit v prvotním nadšení a udržet si motivací. Právě to je nejtěžší, což už na začátku potvrzovat dietolog Pavel Suchánek, když říkal: "Už nyní můžu říci, kdo vyhraje -- Ta soutěžící, která bude mít největší motivaci."

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru