Školíme (se) ve výživě

Získat titul z nějakého studia je pro mnohé jasná známka úrovně, odbornosti a kompetence. Nám to ale nestačí! My jdeme ještě dál a vzděláváme se i po ukončení akademických studií. A nejen to, svoje know-how o výživě, potravinách, hubnutí, výživě sportovců aj. pravidelně předáváme na konferencích, workshopech, seminářích.
Školíme (se) ve výživě

Kde jste nás mohli potkat?

Ano, je to tak. Nesedíme jen v poradnách nebo na Dnech zdraví. Skvělou odezvu měla například přednáška o bílkovinách Dr. Pavla Suchánka na každoroční konferenci pro nutriční terapeuty, pořádané Fórem zdravé výživy. Paní ing. Hanka Střítecká.... Vedoucí nutriční terapeutka Mgr. Margarita Iliopulu již 10 let pravidelně školí trenéry dětských sportovních klubů a jejich asistenty v rámci projektu Děti na startu. A Jitka Tomešová, kromě toho, že let vyučuje na Přírodovědecké faktultě University Karlovy vedla na jaře seminář o dětské obezitě a webinář o výživě seniorů a v polovině října se vydala na Technickou univerzitu v Liberci uspořádat workshop o výživě a nutriční péči pro studentky - bodoucí zdravotní sestřičky. 

Na druhé straně

Naše vlastní vzdělání ale také nezanedbáváme a získáním titulu pro nás rozhodně učení nekončí. Například Ivetta Benýšková nejen, že se byla podívat na již zmíněné konferenci Fóra zdravé výživy, ale také si ke všemu svému vzdělávání dokončuje kurz lektora jógy. Karen Damane se zase v rámci se práce u pacientů s psychiatrickými nemocemi účastnila kurzu o poruchách příjmu potravy a Veronika Kuncířová kurzu lymfologie pro nutriční terapeuty. 

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru