Zhubnout se dá v každém věku

Milý manželský pár - paní Helenu a pana Jiřího - jsem prvně uvítala před rokem v dubnu, ještě v nemocnici. Oběma bylo téměř 66 let a přáli si zhubnout. Problém každého z nich byl "jinak velký" a pramenil v jiných chybách v jídelníčku. Oběma se velmi dobře daří, ale protože problém pana Jiřího byl "větší", přidávám sem pro inspiraci právě jeho příběh. 
Zhubnout se dá v každém věku

Přál si zhubnout 20 kg za půl roku, ale s ohledem na svou profesi a záliby byl zvyklý stále hodně sportovat. Přidat tedy ještě další pohyb již nebylo možné ani z časových důvodů a vše bylo třeba řešit jen úpravou stravy. A právě pan Jiří je ukázkou toho, že ne všichni silnější lidé se primárně přejídají. Po zavedení pravidelnosti, přesunu většiny jídla z večera na první polovinu dne, navýšení množství bílkovin a tuků se během jednoho roka panu Jiřímu podařilo zhubnout celkem 29 kg, z toho 21 kg z tukové tkáně a ten úbytek si již několik měsíců úspěšně udržuje.

Na obrázcích můžete vidět nejen proměnu samotného pana Jiřího, ale také základní změnu v jeho jídelníčku a v celkovém tělesném složení (počáteční měření probíhala na jiném přístroji a na jiném pracovišti, vstupní tělesná hmotnost tedy byla 120 kg celkově a tukové tkáně měl rovných 50 kg).

Pan Jiří je krásnou ukázkou toho, že samotná úpravy může stačit a že je možné začít v jakékoli věku :-) 

-JitT-
         

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru