ZŠ Školní Javorník postoupila do finále Školského poháru

9. 6. 2013
Nutriční specialista Pavel Suchánek a nutriční terapeutka Margareta Iliopulosová z FitBee se účastní finálových kol školského poháru na pražském strahovském stadionu a ve slovenském Senci, aby změřili na InBody520 fotbalová družstva i návštěvníky.

Fotbalisté ze ZŠ Školní v Javorníku na Jesenicku postoupili mezi osm nejlepších chlapeckých týmů v celorepublikovém turnaji Coca-Cola Školský pohár. Finálový turnaj se uskuteční 19. a 20. června v Praze na Strahově.

Do finálových klání se probojovalo 8 chlapeckých a 8 dívčích týmů. O vítězi se rozhodne během dvoudenního Mistrovství České republiky, které láká diváky nejen na fotbal, ale i spoustu zábavy a soutěží.

Z celkového počtu 982 družstev se do chlapeckého finále probojovaly týmy ZŠ a MŠ Máchovka Děčín, ZŠ Březové Hory, ZŠ Hálkova Humpolec, ZŠ, MŠ, ZUŠ K Rybníku Jesenice, ZŠ a MŠ Komenského Bílovec, ZŠ Školní Slavičín-Vlára, ZŠ Sever Hradec Králové a ZŠ Školní Javorník.

Ze třetího krajského kola postoupily mezi osm nejlepších týmů dívčího turnaje fotbalistky ze ZŠ náměstí Karla IV. Nejdek, ZŠ T.G. Masaryka a MŠ Dolní Bousov, ZŠ Komenského Týnec nad Labem, ZŠ Burešova Praha, ZŠ Komenského Hustopeče, ZŠ Generála Píky Ostrava, ZŠ Školní Rokytnice v Orlických horách a ZŠ a MŠ Komenského náměstí Stod.

Vítězové a vítězky pojedou na třídenní zájezd do italského Turína, kde navštíví zdejší velkoklub FC Juventus. Ale už účast v samotném finále na Strahově bude pro hráče velkým zážitkem a zkrátka nepřijdou ani diváci.

"Rád bych na finálový turnaj pozval všechny fanoušky fotbalu a aktivního životního stylu. Kromě sportovního zážitku je čeká spousta zábavy a také soutěže o velmi hodnotné ceny! Startujeme oba dva dny v deset hodin a program potrvá až do šesté hodiny odpolední. Během obou dnů budou moci návštěvníci, kteří budou aktivní, vyhrát například iPad," láká diváky Jakub Will Loos, zástupce společnosti Coca-Cola a dodává: "Ve čtvrtek se zde navíc diváci budou moci potkat se zajímavými hosty, nebude chybět ani ambasador projektu Jan Koller a celým dnem bude provázet moderátor Petr Suchoň. Některá utkání bude živě komentovat Jaromír Bosák."
 
Program obou soutěžních dnů se ponese v duchu zdravého a aktivního životního stylu a dbáno bude především na dostatečnou hydrataci.

"Pitný režim může zásadně ovlivnit výkonnost mladých i dospělých fotbalistů. Nedostatečný, nebo nevhodný pitný režim zahrnující nevhodné nápoje, nevhodné minerálky, příliš koncentrované iontové nápoje a podobně, může výkonnost výrazně zhoršit a to nejen z hlediska intenzity výkonu, ale i z hlediska schopnosti soustředit se, zvládat stres, nenechat se vyprovokovat. Pitný režim tedy není jen o aktuálním doplňování tekutin během zápasu, ale i před zápasem a zejména po zápase," nabádá účastníky finále RNDr. Pavel Suchánek, výzkumný pracovník pražského IKEMu.

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru