Nutriční terapeutka z FitBee mentorkou na prestižní konferenci

Na tradiční mentoringový den spojený s odbornou konferencí Equal Pay Day přijala pozvání a stala se jednou z mentorek nutriční terapeutka a spoluzakladatelka FitBee, Bc. Margarita Iliopulu. Ani letošnímu 11. ročníku této prestižní akce se nevyhnula současná situace s pandemií Covid-19, a byla proto převedena do online platformy.
Nutriční terapeutka z FitBee mentorkou na prestižní konferenci

Margarita ve svém online sdělení hovořila o tom, jak se stravovat při náročném pracovním dni a s posluchačkami diskutovala o tématech kvalitního jídleníčku, plánování nakupování nebo správné přípravě pokrmů a zároveň odpovídala na dotazy, které posluchačky zajímaly. Nejčastěji se posluchačky ptaly na potravinové alergie a intolerance a na to, kdy a na jaké testy jít, zda stačí jíst jen 2x denně a v kolik hodin by mělo být jídlo poslední. Zajímala je i například bezpečnost konzumace kávy s mlékem, která je často démonizovaná.

Equal Pay Day (česky Den rovnosti platů) je symblický den věnovaný zvyšování povědomí o rozdílech v odměňování žen a mužů na světě. V České republice se od roku 2010 tomuto tématu věnuje veřejně prospěšná organizace Business & Professional Women ČR, která připravuje tuto dvoudenní událost odborné konference a mentoringu, v letošním roce koncipovanou formou online.

Moc nás potešily velmi kladné ohlasy při premiéře výživového tématu zařazeného do programu této akce, a tak se můžete s Margaritou společně s dalšími mentorkami různých oborů a ambasodarkami potkat také v příštím roce.

-M-
Foto: Petiapictures - Petra Bendová - photography

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru